Babydoll erotikus fehérműk széles választékban. Minőségi ellenőrzött termékek.

Ha felakarod forrosítani a hangulatot a hálószobában akkor tökéletes választás lesz. Legyen az csipkés, virágos, átlátszó fekete vagy bármilyen színösszeállításban célt fog találni ebben biztos lehetsz.

Minden fehérneműszett a legmagasabb színvonalú Oeko Tex tanúsítvánnyal rendelkezik. Európai szövetekből, ideértve a spanyol elasztikus szaténot, az olasz fűzőket és a British Coats szálakat.

1–15 termék, összesen 30 db

A Babydoll az egyik legrégebbi erotikus fehérnemű ám soha nem fog kimenni a divatból. A szuper rövid hálóingt az Sylvia Pedlar amerikai fehérnemű-tervezőnek tulajdonították , aki 1942-ben gyártotta őket a második világháború idején a szövethiány miatt .  Bár tervei babydolls néven ismertté váltak, Pedlar nem szereti a nevet, és nem is használja ezt a kifejezést.

Az 1970-es és 1990-es években a virágzó alsó részét szorosan illeszkedő nadrág, rugalmas derékkal és lábakkal váltotta fel.

A babydollok elegendően széles stílusban kaphatók, amelyeket sok fehérnemű-kiskereskedő különálló részlegnek tart mint ahogy mi is.

A babydollokat manapság felnőtt ruházat erotikus elemének tekintik. Gyakran fehérneműnek amik már leginkább arra szolgálnak, hogy elkápráztassuk párunkat. Szebbnél szebb darabokat gyártanak már belőle a világon. Ez az a fehérnemű ami egy nő szekrényéből se maradhat ki. Ezek a szettek nem csak csodaszépek de hatalmas önbizalmat is kölcsönhez a viselőjének.

Használhatjátok szerepjátékokhoz is. Egy ilyen ruhadarab még ha nem is vagy az uralkodó típus de előhozhatja belőled a kis vadmacskát, így a párod duplán meglepedheted egy kis extra játszadozással.

Válogass a ragyogó fehérnemű szettek között és találj rá kedvencedre.