Meglátogattam egy dögös milfet Kommentelj

Meglátogattam egy dögös milfet orgazmus késleltető krémmel a zsebembe.

Nevezzük csak Gabinak a kis történetünkbe. Utcai ruhában fogadott, mert nem volt ideje megfelelően elkészülni, ami az én hibám is, hiszen meglehetősen gyorsan fogadott, és úgy ajánlott időpontot, hogy még nem volt otthon. A fantasztikus benne az, hogy utcai ruhában egy hétköznapi, kellemes megjelenésű hölgy, de semmi extra… utcai ruhában… Na Ő épp az a típus, akit a kora ellenére nem a ruha tart össze, mint sok kortársát. A szobába beérve vetkőzni kezdett, és ahogy kerültek elő az egyre intimebb testrészek, úgy fokozódott a hatás, bennem pedig a vágy. Amint megláttam a melleit nem is volt kérdéses, hogy melyik lesz a kedvenc testrészem. A képek nem rosszak, de nem képesek visszaadni a valóságot. Gyönyörű, nagy,kerek, kőkemény mellek! lehetetlen ellenállni nekik, mint ahogyan Gaby egész lényének sem lehet.

Hozzáállása…? elveszi ami Neki jár! Ebből talán jobban lejön, hogy mennyire kezdeményező. Egy tündéri, cserfes NŐ, akit nem a mennyiség, hanem a minőség éltet. Ez persze nem kizáró ok, hogy a jóból sokat kapjon! És ha megkapja, nagyon hálás érte.

Együttlét: A kezdés nagyon érdekesre sikerült, mert bár először voltam nála, ez nem érződött. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy úgy beszélgettünk, mint két régi ismerős. Ezért is volt úgy, hogy a fürdőben úgy zuhanyoztunk, és kerülgettük egymást, mint két ember, aki ugyanott él, ezért amikor bekeveredtünk a szobába közölte, hogy a sztriptízt elhagyhatjuk, hiszen úgysem tud újat mutatni. Én persze másként gondoltam, és nekem lett igazam, hiszen a kis tánca alatt úgy bedurrantam lenn, hogy Ő is megjegyezte: Volt értelme! Kis simogatás, majd gumihúzás, mivel ahogyan elmondta három napja nem szexelt egy jót, és kívánja, hogy benne legyen! Kellemes francia, miközben megjegyezte, hogy épphogy beférek a szájába, de folytatta, és jól is esett, de nem húzta sokáig az időt, és nekem háttal beleült. Hát ha valami, akkor az itt történtek bearanyozták a napomat, hiszen akkorát élvezett, hogy ha nem temette volna a kis törölközőbe az arcát, feltehetőleg riasztják a 112-őt. Fantasztikus volt! Mint ahogyan írtam, Gaby elveszi a jussát, így szinte követelte, hogy hátulról dugjam meg! Én pedig nem ellenkeztem. Keményen követelte, és meg is lett a hatása mindkettőnknek. Pihiként beszélgettünk, majd megmasszírozott, de ezek már nem számítottak, csak az, hogy újra benne legyek. És így is lett. Ismét francia, itt már lenyelte amennyit lehetett, úgyhogy éreztem a végét a garatban! Utána beleült, és meglovagolt, majd jött az utasítás, hogy menjünk “misszibe”! Mentünk! Dugtam, kavartam, akartam, hogy élvezze! Feltérdeltem és úgy toltam tövig, amennyire csak tudtam, és a hatás nem maradt el. Kérte a kis törölközőt, mert tudta, hogy jön az orgazmus, és én is tudtam, hogy jövök vele! kettőből kétszer élveztünk együtt! Ahogy Gaby mondta: Hiába, ha van kémia…!
A kedvence az, ha használhat, és te is tudod, úgy kezelni, hogy azt nézd, neki is jó legyen! Akkor egy hatalmas szeretkezés, mit szeretkezés, egy oltári jó dugás alakul ki! Ez nem csak egy ürítés! Ez két ember totális testi összhangba kerülése, amikor szavak nélkül is érzik, tudják, mit akar a másik!
Amit hozzáfűnék még ha előtte potencianövelő vagy orgazmus késleltető krémre szánod el magad szerintem legalább másfél órával előtte érdemes neki látni.
www.dendi.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük