Gésagolyó

A gésagolyót szívesen alkalmazzák szexuális játékszerként, mivel a golyócskák hüvelyben való finom tologatása élvezettel jár.

A gésagolyó nem más, mint kettő, zsinór segítségével összekötött golyó és az ehhez rögzített kihúzó zsinór. Nevével ellentétben nem csak gömb, hanem tojásdad alakú is lehet. Agolyó belsejében apró súly található, amely a mozgás következtében, a falnak ütközve vibráló érzést vált ki. Ennek köszönhetően a hüvelyt összehúzásra készteti. Tehát az egyszerű szerkezettel komoly eredményeket éspozitív változásokat lehet megtapasztalni. Fő feladata a hüvely izmának erősítése. Másrészt az alsótáji edzés koránt sem elhanyagolható, hiszen a nők számára fokozza az élvezetet aktus közben és megnöveli az orgazmus hosszát. 

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Hogyan kell használni ?  

Ha kezdő vagy válaszd a kb. 20-30 grammos, kisebb átmérőjű golyókat, kb 3 cm legyen).  A golyók felhelyezéséhez mindenképp használj elegendő, jó minőségű síkosítót! Ügyelj a megfelelő higiéniára (használat után mindig alaposan mosd meg és fertőtlenítsd az eszközt, hogy ne szaporodhassanak el rajta a baktériumok!) Ügyelj rá, hogy milyen mélyre helyezed fel a golyókat! Nem egészen olyan ez, mint egy tampon felhelyezése, semmiképp se told olyan mélyre, amennyire a tampont szoktad! Épp hogy csak helyezd el még kényelmesen a vaginádban.

Először fekvő vagy guggoló helyzetben gyakorolj a golyókkal, csak akkor állj fel velük, ha már kicsit tapasztaltabb vagy. Álló helyzetben a gravitáció is ellened dolgozik, így ilyenkor mindenképp megnehezül majd a dolgod. Miután felhelyezted magadnak a golyókat, próbáld meg azokat intim izmaid összehúzásával bent tartani. Ha célod nem az örömszerzés, hanem az izmok edzése, akkor végezz közben különböző mozdulatokat. Próbálj meg felállni úgy, hogy bent tartod a golyókat, sétálgass, végezd az otthoni napi teendőidet.

– Nagyon fontos, hogy ha edzeni is szeretnél az eszközzel, akkor se tartsd felhelyezve órákon át, különben több kárt tehetsz vele izmaidban, mint amennyi jót.