Holy Mary Cannabis Sativa (100ml)

Készleten

Elfogyott

4290 Ft

Elfogyott


A Holy Mary masszázsolaj fő alapanyaga a Cannabis Sativa magolaj, ennek használata enyhe hőérzetet ad, mely kombinálódik a Cannabis Sativa növény hidratáló tulajdonságaival. Gazdag esszenciális zsírsavak és természetes hidratáló hatás. Képes megvédeni bőrt a kiszáradástól, feszesíti és serkenteni a sejtek regenerációját.

Miért jó a Cannabis Sativa masszázsolaj? 
  • Természetes alapanyagok
  • Parabénmentes
  • Cukormentes
  • Gluténmentes
  • 100% vegán
  • Bőrfeszesítő
  • Sejtregenáló
  • Hidratáló hatású
Mi is az Cannabis Sativa növény ?

A Cannabis Sativa nagyjából 400-féle különböző hatóanyagot tartalmaz, ezek közül mintegy 100 kannabinoidot, valamint különböző terpéneket és flavonoidokat tartalmaz. A növény legfontosabb hatóanyagai a kannabinoidok, amelyek közül a tetrahidrocannabinol (THC) és a kannabidiol (CBD) kutatása a legelőrehaladottabb. A kannabinoid receptorok a G-proteinkapcsolt receptorok családjába tartoznak amiből a legtöbb van az emberi agyban, azonban CB1 testszerte szinte mindenhol található, pl. az immunrendszernek is fontos alkotóeleme.

A kannabisz igen sokféle betegség esetén használatos számos kultúrában így pl. a fájdalomcsillapításban vagy a gyulladásgátlásban, a szklerózis multiplexben és a neurodegeneratív betegségekben.A kannabisz-alapú orvosságok ismert példája a részben szintetikus THC, ami Dronabinol néven Németországban 1998. óta, Ausztriában 2004. óta írható fel receptre.

Használati útmutató:

Teljes testmasszázsra vagy bármely testrész masszírozására. Ne felejtsd el, hogy ne alkalmazd sérült vagy irritált bőrre és szembe ne kerüljön.

Gyermekek elől gondosan elzárandó! Összetételt lásd a csomagoláson! Hűvös, száraz helyen tartandó! Ha szembe kerül, bő vízzel mossuk ki! Minőségét megőrzi a felbontástól számított 6 hónapig!

Összetevők:

Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil, Aroma, Limonene, Linalool.

Eddig 0 értékelés

0.0 pontszám
0
0
0
0
0

legyél az első aki értékeli “Holy Mary Cannabis Sativa (100ml)”

Eddig még nem értékelték.