Művagina

Biztosan elég bizarrnak és furának hat, de ha a nőknek van műpénisz a férfiaknak miért is ne lehetne műpina?

Egy művagina segíthet a férfiaknak, hogy gyakorolják az aktust és egyre jobban kitolják az erekció idejét. Mondhatni egy műpinával lehet gyakorolni 😉 Sőt…nem utolsó sorban garantált az élvezet.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

De azért, hogy ne csak élvezkedj vele hanem később kamatoztazhasd a vele művaginával megszerzett tudást is, néha napján nyugodtan szánj rá jóval több időt. Ne 2-3 percbe gondolkodj hanem akár 15-20. Ha érzed, hogy majdnem csúcsra érsz, hagyd abba. Ha kicsit túlmentél, a fitymafék alatt egy kicsit erősebb elszorítással visszafoghatod, de herezacsi és az ánuszod között az izmot is megnyomhatod, ugyan azt éred el. Ha alábbhagyott egy kicsit, újra közeledhetsz a csúcs felé, és amikor ismét ejakulálnál, előtte egy nagyon picivel ismét állj le. Ismételgesd, gyakorlat teszi a mestert, a művagina tökéletes választás hozzá.

Léteznek inkább funkcionális, kevésbé realisztikus művaginák is. A hüvely belső kiképzése redős vagy rücskös, mely az eredetit utánozva erősebb ingerlést biztosít a hímvesszőnek. Tekintettel arra, hogy a női hüvely természetes nedvessége a művagináknál nincs meg, használatukhoz minden esetben síkosító szükséges.

Használati útmutató:

ugyanúgy történik, mint a normál közösülés esetén akár a pároddal lennél, belehelyezed a hímvesszőt és közösülő mozgással kell ki-be húzogatni. Az ingerlés fokozására gyakran vibrátorral szerelik fel a művaginát. A vibrátoros művaginákhoz többnyire kivehető vibráló tojást alkalmaznak, melyet a  végébe lehet behelyezni.