Igen, nem csak a férfiaknak lehetnek gondjaik hanem nőknek is akik nehezebben tudnak ráhangolódni a szexre. 

Rendelj eredeti, hatóságilag tesztelt engedélyezett vágyfokozó termékeket diszkréten csomagolva.

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Természetesen ha nincs ilyen problémád akkor is kiválóan alkalmazható egy kis turbó gyanánt! Legyen az egy  tabletta vagy csepp biztosan lesz hatása. A vágyfokozó csepp előnye hogy akár egy pohár pezsgőbe adagolva is fogyasztható, természetesen csak módjával. Minden esetben az aktus előtt legalább fél órával, mert a bevitt hatóanyagoknak idő kell hogy a szervezetbe jutva meghozzák a kívánt hatást. Fontos bármilyen készítményről is van szó, ne kezdj el folyamatosan görcsölni, hogy mikor jön a várt hatás.  Sajnos ezzel blokkolhatod a készítmények hatásosságát. Egyszerűen csak add át magad az érzésnek. A vágyfokozó segít neked, de nem old meg minden problémát szükség van arra, hogy teljesen ellazulj közben. A nők nem több mint egyharmada jut el rendszeresen a csúcsra parnerével, 80 százalékuk pedig maszturbáció által vagy aktus közbeni csikló izgatással.

A női libidó csökkenése 30év felett már-már szinte természetes a női szervezet hormon szintje alább hagy akár csak a férfiak esetében.

Na de mitől is csökken ez ? További információk

Az okok között számtalan dolog lehet ilyen pl: a stressz a rossz lelkiállapot vagy a depresszió. Ok-okozat ha a munkahelyed stresszes és ezt hazaviszed egy újabb stressz helyzet alakul ki az életben ami ha a pároddal élsz tovább bonyolódik és már a szexuális együttlékre is ki fog hatni. Nem lesz hozzá kedved a tipikus most “fáj a fejem” szindróma amit már biztos sokan hallottak innen-onnan. Így a te érdeked is, hogy ezt próbáld meg minimalizálni.

Mielőtt bárki esetében szexuális zavart állapítanának meg, az orvosok a csökkent testi vágy és orgazmusra való képtelenség szervi okainak néznek utána. Ilyen vizsgálatok pl: vérvizsgálattal ellenőrzik a hormonszintet, szonda segítségével vizsgálják a vagina nedvességét, illetve a nemi szervek környékének vérellátásának és idegrendszerének elemzését sem hagyják ki a sorból. Ezekkel a módszerekkel megállapítható, hogy a “vágytalanság” oka testi eredetű-e.

Az orgazmusnak ugyanakkor nincsenek szabályai, mint ahogy erőszakkal “kikényszeríteni” sem lehet. Számos alternatíva van arra, hogy a nők hogyan jutnak el a csúcsra: a klitorisz ingerlésétől kezdve a klasszikus nemi aktusig, esetleg különböző szex közbeni praktikák valamilyen fetish ami segít átbilleni ezeken a dolgokon. Lehet az csúnya beszéd, lábfetish, különböző szerepjátékok, fenekelés paskolás… bármi ami kizökkentheti és eztáltal vágyat gerjeszt benne.

Ezek a vágykeltő cseppek rengeteg  gyógynövényt tartalmaznak amit már számtalan kutatás alátámaszt, hogy mennyire jó hatással van a női lipidó növelésére. Ilyen pl: a ginkgo biloba, ginzeng, maca gyökér és még sorolhatnánk. A készítményeket minden esetben megpróbálták olyan arányokban felhasználni, hogy az a lehető legjobb hatást tudja nyújtani a felhasználói számára. Célszerű kúraszerűen fogyasztani ezeket a készítményéket ha nem csak egy spontán vágy fokozásra vágysz. Segítenek helyre állítani a hormonháztartásod valamint javítja a közérzeted ami kihatással lesz mindenre az életedben. Attól, hogy már nem kívánod a szexet  nem kell beletörődnöd ha te ezt nem akarod. Tégy ellene és használj olyan készítményeket melyek helyreállítják a szervezeted és új erőre kapsz.

További készítémény leírás hamarosan.