Ki ne szeretne hosszabb péniszt?

Neked átlagos van?  Tegyél ellene! Használj hatóságilag engedélyezett bőrbarát készítményeket. Ezek a termékek legtöbb esetben hozzájárulnak ahhoz, hogy a legjobb hatást tudd elérni a kúraszerű alkalmazások folyamán.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

A pénisz mérete hatással lehet a nemi együttlét minőségére. Bár sokan azt mondják, hogy a technikán múlik minden de mindannyian tudjuk, hogy egy átlagnál nagyobb pénisz láttán mindig felcsillan a nők szeme. Ők sem olyan ártatlanok mint aminek vallják magukat. Tehát a nagyobb méret tagadhatatlanul a legtöbb esetben intenzívebb élményt jelent mivel már az elején fokozott izgalmi állapotba kerül a hölgy ennek láttán.

Mire számíthat a használatával?

  • Hosszabb pénisz
  • Nemiszerve nem csak hosszabb, de vastagabb is lehet;
  • Önbizalma várhatóan megnövekedik majd, jobban érzi majd magát a bőrében és ez a pozitív változás a párkapcsolatunkba is meg fog mutatkozni;
  • Javulhat a szex minősége, mivel a nagyobb pénisz intenzívebb élményt tud nyújtani, így könnyebben ki tudja majd elégíteni partnerét;
  • A gyógynövények hatóereje által javulhat fizikai erőnléte;
  • Javulhat megtermékenyítő képessége
  • Jobb lehet a közérzete

De mi számít kis méretű hímvesszőnek?

Kutatások szerinte egy átlagos férfi péniszmérete merev állapotban 13-14cm. Lankadt állapotban 7-9cm között. Egyesek szerint a láb vagy a kézfej méretéből adódóan tudhatjuk, kinek mekkora pénisze van. Ezeket az állításokat semmilyen kutatás nem támasztja alá csupán mende-monda. Szóval ezekhez a méretekhez viszonyítva tanakodhatsz vajon neked szükséged van-e pénisznövelésre vagy esetleg péniszvastagításra? Ezek a  krémek-tabletták abban segítenek, hogy vérbőséget okozzon a péniszbe ezáltal szemmel láthatóan duzzadtabb és erőteljesebb lesz. A nők imádják ha extra merev állapotban van a pénisz,  az önbizalmuk is megnő. Szeretik látni a hatást, hogy mit váltottak ki belőled így még az esetleges gátlásossága is alább fagy és egy felejthetetlen hancúrba csaphat át az együttlét.

Számos lehetőség van arra, hogy a hímvessző növelése hatékony legyen. Léteznek különböző műtétek – kezelések, de vannak egyszerű, otthoni alternatívák is. Ilyenek például a péniszpumpák és a különböző  kapszulák , krémek vagy akár gyakorlatok.

Kutatások arra a megállapításra jutottak, hogy a nők többsége az átlagosnál kicsivel nagyobb méretű péniszt kedveli a legjobban. Nem feltétlen kell tehát a 20 centis méret, a hölgyek egy kevéssel az átlagos felett is beérik. Ráadásul így önmagukat is kímélik hosszútávon. Ezt sokkal több nő szem előtt tartja mint gondolnánk. Gyakran csak kihasználják azokat a pasikat úgymond akiknek hatalmas farkuk van, de a hétköznapokban már nem kellene nekik. Fontos, hogy méretével ne csak partnere, hanem Ön is elégedett legyen, és így önbizalma elérje az egészséges szintet.