Potencianövelő.

Tablettáink között találhatsz azonnali hatású illetve kúra szerűen alkalmazható szereket.

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

A legjobb tartós erekció elősegítő termékek egy helyen! Merevedés okozta kellemetlenségek már a múlté. Eredeti hatóságilag tesztelt termékek.

Kőkemény erekciót szeretnél?? Vagy azt szeretnéd függőséget kapjon attól, hogy megadod neki amire vágyik?! Nézz szét a weboldalunkon garantáltan találsz számodra megfelelő terméket.

A  szerek  aalkalmazásának célja megkönnyítsék a pénisz merev állapotba kerülését. Az ősi idők óta jól ismert gyógynövények ma már klinikailag bizonyítottan növelik a test általános fizikai, mentális és szexuális energiaszintjét, csökkentik a fáradtságot, erősítik az immunrendszert, javítják a koncentrációt és sejt-megújulásában is fontos szerepet játszanak.

Információ:

A potencianövelő tabletták és kapszulák általában szájon át szedhetőek, merevedési zavarban szenvedő férfi társaknak, eseti vagy alkalomszerű kezelésére szolgáló gyógyszerek, vagy étrend-kiegészítők. Jellemző közös vonásuk, hogy a péniszben a vér áramlásának növelése révén biztosítják a merevedést. A további közös jellemzője a hatásuk kifejtéséhez szexuális ingerre – szexuális izgalomra, vagy érintésre – van szükség. Már a korai időkben rengetegen foglalkoztak a merevedést elősegítő gyógynövények felkutatásával. Számos bizonyíték szolgál arra ezt már az ősi időkben elkezdték. A világ szinte minden pontján kutattak, hogy minnél több információt tudjanak meg erről.

A gyógyszer-hatóanyagot tartalmazó működési mechanizmusa egyforma: a gyógyszerben lévő hatóanyag ellazítja a pénisz simaizmait, ezzel elősegítve a vér fokozottabb áramlását, és így az erekció létrejöttét.

A szereket hazánkban két nagy csoportra oszthatjuk:

  • potencianövelő gyógyszerek
  • potencianövelő étrend-kiegészítők

Mik tartozik a legfőbb előnyök közé:

  • Nem fogsz aggódni, magabiztosan tudsz teljesíteni az intim együttlétek alatt
  • Önbizalmad visszanyered ezáltal nem fogsz rágörcsölni a szeretkezésre
  • Nem tartalmaznak olyan hatóanyagat amivel károsítanád a szervezted
  • Legális, engedélyezett, biztonságos szerek, amely 2-3 nap alatt teljesen kiürül a szervezetből
  • Aktív hatóanyagainak köszönhetően gyorsan hatnak, akár naponta többször is képes leszel erekcióra
  • Hatásuk akár 1-2 napig is megmarad. Ne aggódj, csak szexuális ingerlés hatására leszel kemény – de akkor nagyon

Hogy jobban ki tudj igazodni a potencianövelő termékeink között, külön feltüntettük az azonnal ható illetve a kúraszerűen szedhető kapszulákat.

Milyen összetevőket tartalmaznak az oldalon található potencianövelő készítmények?
Gyakran felteszik ezt a kérdést nekünk,  ugyan milyen hatóanyagokat tartalmaznak ezek a termékek. Mint már feljebb említettük kizárólag természetes összetevőkön alapulnak amit egyedi receptrúák alapján állítottak elő. Legyen az krém vagy kapszula mind egyaránt gyógynövényi kivonatokon alapszik melyeket már az ősi kultúrában is használtak. Ezek keverékével érik el a legjobb hatásukat.  Előfordulhat olyan összetevőt tartlalmaz mely nem kapcsolódik pontosan hozzá, de ez csak azért van, hogy könnyebben felszívódjon a szerveztedbe. Ennek semmilyen károsító hatása nincs így bárki számára kockázatmentesen használható. Természetesn az adott termék gyártó által ajánlott fogyasztási útmutató alapján.
Bizonyára sokan halottunk már a goji bógyóról, mely az egyik legismertebb gyógynövény mind közül. Nagyon magas antioxidáns és aminosav tartalmva van, ennek következtében nagy mértékben tudja támogatni a vérkeringés fokozását. Ez az erekció eléréséhez elengedhetetlen folyamat.
Általános tény, férfiaknál és nőknél is fokozza a nemi vágyat a férfiaknál pedig meghosszabítja a spermium életteartalmát
Egy másik ismert  gyógynövény, amely a legtöbb szer tartalmát képezi, a maca gyökér. Ez a növény magas vitamin-koncentrációval bír, és magas dózisban tartalmaz cinket, vasat, magnéziumot, valamint aminosavakat. A benne rejlő flavonoid tartalom segíti a férfi hormon-háztartásának kiegyensúlyozását, így növelheti a szexualitásért felelős hormonok szintjét a szervezetben. Emiatt az egyik legismertebb és legkeresettebb természetes erekciónövelő növény.
További gyakori összetevő a prosztata védelmezőjeként is emlegetett fűrészpálma, a nitrogén-oxid felszabadítását segítő és az immunrendszert erősítő ginzeng, valamint tesztoszteron-szint fokozó Tribulus Terrestris.
A legtöbb gyógynövényes szer forgalomba hozatalát hosszú tesztelés, kísérletezés és megfigyelés előzi meg, ezáltal a lehető legjobb összetételben használhassák a felhasználók. A weboldalunkon mi is igyekszünk mindig a vásárlói visszajelzések szerint rangsorolni a termékek legjobbjait – segítve ezzel a leendő vásárlók döntését.