Rólunk

Dendi.hu A Szexbolt

A Dendi webáruház 2 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit az online felületen.

Fő célünk az volt, hogy egy olyan oldalt hozzunk létre nektek, ahol számos hatóságilag tesztelt és engedélyezett termék található meg a legjobb minőségben.

A névválasztás hosszú procedúra volt. Nem is gondolnánk mennyire nehéz amikor döntetnünk kell arról, hogy mi legyen az a név ami hosszú évekig elkísér minket és később kevésbé bánjuk meg. Fő szempont volt, hogy könnyen megjegyezhető, illetve rövid legyen. Kijelenthetem, több hétig is eltartott mire megszületett a mostani név. Kerülni szerettük volna a sablon kifejezéseket amik egy-egy termékre mutatnak rá. Reméljük a Ti tetszéseteket is el fogja nyerni és mindenki fejében benne marad ez a név, ha szexboltot keresnek az interneten.

Legfőbb termékeink között szerepelnek a potencianövelő tabletták és kapszulák, orgazmus késleltető gélek-krémek, női vágyfokozó krémek és cseppek. Minden esetben igyekszünk olyan termékeket ezekből beválogatni, amiket a felhasználók a legjobbra értékeltek használatuk során.

Mint tudjuk, manapság rengeteg gyártó létezik amiket egyre nehezebb követni és megtalálni köztük is a legjobban sikerült terméket. Mi erre rengeteg időt fordítunk, hogy nektek már kevésbé kelljen teszt alá vonni magatokat és rögtön egy olyan terméket kapjatok, amivel maximálisan meg lesztek elégedve az évek során. Mindig is szem előtt tartottuk a vásárlók igényeit. Ennek is köszönhető, hogy a visszáruk mértéke nálunk nagyon minimális.

Az oldalunkat folyamatos fejlesztés alatt tartjuk, hogy meg tudjunk felelni az aktuális igényeknek. Szívesen látjuk az esetleges ötleteket az oldallal kapcsolatban, amire minden esetben reagálunk. Mivel a legfontosabb a vásárlóink megtartása, így folyamatos tájékoztatást kapnak a rendelésük állapotáról, illetve egyedi ajánlatokkal kedveskedünk e-mail formájában.

Törekszünk arra, hogy a termékleírásaink minden igényt kielégítsenek; legyen szó a termék bemutatásáról, a használati útmutatásról vagy a felhasznált anyagok tartalmáról és minőségéről. Itt tudnám megemlíteni a fehérneműinket, melyek mindegyike Oeko-Tex tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz bőrbarát, káros vegyszerektől mentes anyagokat tartalmaz. Fehérneműink kizárólag Európában készültek mint pl.: Spanyolország vagy Lengyelország.

Ügyfélszolgálatunk is rengeteg erőfeszítést tesz azért, hogy minden üzenetre érdemben kielégítő választ nyújtsanak az ügyfeleink részére. Lehetőség szerint leghamarabb 1 órán belül, de legkésőbb 12 órán belül mindenki választ kap az adott témában vagy termékinformációval kapcsolatos kérdésére.

Létrehoztunk számotokra BLOG oldalt, amit pozitív visszajelzéssel fogadunk, hogy rengetegen megnézitek. Minden olyan témáról fogunk írni a jövőben, ami ebben a témában csak felmerülhet. Legyen az egy erotikus kaland, szexuális pozitúrák, termékkel kapcsolatos okfejtések vagy bármi más. Hamarosan lehetőséget adunk arra is, hogy akár a Ti blog bejegyzésetek is felkerülhessen hozzánk, ha érzel magadban elég affinitást hozzá. Minden ilyen megkeresést szívesen fogadunk és reméljük hamarosan Te is a csapatunk része leszel.