Sexhinta

Hagyd szárnyalni a fantáziád! Szinte végtelen a lehetőségek tárháza, használatával különleges erotikus pozitúrák valósíthatók meg. A szexhinta tökéletes az olyan pozitúrákhoz is, ami az ágyban korábban lehetetlennek tűntek. Ugyanakkor nem csak a nő helyezkedhet el a hintában, hanem a férfi is. Gyakorlatilag csak a fantáziátok szabhat határt a gyönyörnek.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mire jó ?

A sexhinta segítéségével számos új pózt vihettek be a hálószobába vagy akár a nappaliba, garázsba stb… Több tucat új pózt próbálhattok ki, ami segíthet feldobni az ellaposodott szexuális együttléteket, ami ugye gyakran előfordul párok esetében. Erre nagyon jó megoldás egy sexhinta.  A hinták egyszerűen felakaszthatóak amit a párod könnyedén meg fog oldani és kis helyen is elfér. Ha sikerült felszerelni már kezdhetitek is és hasra fogtok esni milyen mutatványokra lesztek képesek az eszköz segítségével.

Megjegyzés
Az azonban fontos, hogy a felszerelésnél körültekintően járjatok el, hiszen hosszú időre elmehet a kedvetek ettől az izgalmas szexeszköztől, ha a balesetin köttök ki végül. Elképzelhető, hogy eleinte kell egy kis idő míg megszokjátok, hisz az orgazmushoz elengedhetetlen, hogy biztonságban érezzétek magatok.