Szájba helyezhető BDSM játék, hogy feldobd az unalmas hétköznapi együttléteket.  Általában a fej hátrafeszítésére szolgál valamint, hogy partnered ne tudjon hangot kiadni, de elõfordul, hogy pusztán a látvány kedvéért vetik be ezt az erotikus segédeszközt. Számos fajtája létezik, mint például a golyóval, mûpénisszel, gyûrûvel vagy éppen pumpával ellátott.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Típusai

 

Golyó vagy labda alakú

A gömbölyű formájó golyó főként gumiból vagy szilikonból készül, amit az alárendelt fél szájába kell helyezni, célszerű először csak rövid ideig a szájba tartani ha még kezdő vagy a témában. A golyó rögzítését fejre csatolható pánt segíti javarészt.

Rúd formájú

Mint a nevében is benne van könnyen elképzelhetjük ennek a formáját ami leginkább egy hengerre emlékeztet. Legtöbb estben puma gumi anyagból készült így kevésbé kellemetlen a használata.

Tölcsér formájú

Tölcsér alakú leginkább azt a célt szolgálja, hogy valamilyen folyadékot lehessen bele tölteni az alárendelt személy szájába. Itt említeném meg ez leginkább már a haladóknak ajánlott.

Felfújható

Bármilyen meglepő még felfújható formában is létezik de ez kevésbé elterjedt termékek közé sorolható.

Szájkosár

Főként bőrből készült ami megakadályozza az alárendelt személyt az esetleges hangos kiabálásba.

Különleges formájú

A szájpecek formája lehet a fentiekben felsoroltaktól eltérő is, pl. szivecske is. Előfordul azonban, hogy szexuális örömszerzőt kombinálnak a szájpecekkel. Mondjuk egy kis dildót, amivel a fölérendelt partnernek örömöt is szerezhet az alárendelt.

 

Miért használják az emberek a szájpecket?

A használata a szerepjátékban alárendelt fél korlátozására szolgál amit már több évtizede használunk más-más formákban. A kitalált szerepjátékot fokozó kényszerítő eszköz, aminél a pöcök kialakításától függően különböző formában korlátozhatod partneredet, vagy ő korlátozhat téged. Legyen szó akár az elhallgattatásról, vagy a száj bezárásának korlátozásáról ezekhez számos történetet találhattok fórumokon ahonnan ötleteket meríthettek. A nagyobb gömb szájpeckek például a nemi aktus fokozódása során arra késztetik az alárendeltet, hogy csak az orrán keresztül tudjon lélegezni, ami zihálóvá teszi a légzést, mivel a megnövekdett oxigénigénynek nehezen tud eleget tenni a száj korlátozása miatt.

Szájpecek választás

Kezdő – Kezdőknek mindenképpen olyan javasolt ami kicsi és esetenként könnyen meg tud tőle szabadulni ha nagyon kellemetlenül érezné magát az adott pillanatban. Mindig maradjunk a golyó formánál. Nem feszíti nagyon szét a szájat és nem korlátozza a levegővételt túl nagy mértékben így a pillanatnyi pánik is elkerülhető. Folyamatosan próbáljuk a határinkat kitolni és feszegetni. Semmi esetre se haladóknak vagy profiknak szánt eszközzel kezdjünk mert egy életre elveheti a kedvünket az ilyenfajta játékok alkalmazásától.

Haladó – A haladóknak tervezettek a kicsi és a közepes méretben gyártott peckek. A használt anyagok kényelmetlenebbek. Előfordulhat, hogy egy fém váz feszíti ki a szájat ami már valóban nem túl kellemes. De aki ilyet használ az nem is a kellemes érzést hajkurássza.

Profi – A profik már nagyobb méretű golyókat is használnak amik némely esetben gyűrűket is tartalmzanaknak. Az elfolytás mértéke itt már szinte teljes tehát teljesen alárendelt szerepbe kerül a használója.