Vibrátor

A műpénisz egy olyan alap szexuális kellék a hálószobába akár egy csipkés fehérnemű.

Kezdőknek félig ülő pózt ajánlom az első próbálkozásra, ha pedig már rutinos vagy boldogulni fogsz vele. Rengeteg funkcióval ellátott segédeszközök között válogathatsz,  mindig próbálj ki valami újat.

1–15 termék, összesen 21 db

Neked még nincs? Esetleg amit választottál nem jó minőségű? Nálunk megtalálhatod a kedvenced. Törekszünk arra, hogy kizárólag jó minőségű vibrátorokat forgalmazzunk. Természetesen aki kevesebbet szeretne befektetni nekik is kínálunk néhányat. Felvetődhet a kérdés, hogy nem mindegy milyet vásárolok? Akinek már volt dolga egy prémimum minőségű termékkel az erre a kérdésre nagyon könnyen fog tudni válaszolni. Pénisz és pénisz között is van különbség szóval innen adódóan egyértélmű, hogy műpéniszek között is számontevő különbségeket lehet felfedezni. Ugye nem mindegy milyen érzéssel fog eltölteni amit majd becsúsztatsz a hüvelybe. A választás a tiéd, döntsd bölcsen és ha jól választottál évekre hű barátra találsz.

Vibrátor Típusai:

 

Klasszikus 

A legtöbb embernek ezek a fajták jutnak elsőként eszükbe ha ilyesmi szóba kerül. Csupán annyi a funkciójuk amit első látásra is el tudunk képzelni. Nincsennek fura alakzatok dupla vég vagy erősen bordázott felület. Mondhatni a legegyszerűbb legáltánosabb fajta a vibrátorok közt. Ennek ellenére ugyanolyan örömet tud szerezni mint a már tovább fejlesztett társai.

 

G-pontos 

A női orgazmust mint tudjuk a G-pont izgatásával tudjuk legkönyebben elérni. Így hát nem is telt el sok idő, hogy erre rájöjjenek a gyártók és elkezdtek olyan termékeket is fejleszteni ami egyszerre mindkét ponton izgatja a nőket. Tehát ha dupla élvezetre vágysz vagy pedig sokszor nem vagy képes hüvelyi élvezésre akkor bevetheted a g-pontos vibrátort. Nők százezrei a bizonyíték arra, szinte lehetetlen orgazmus nélkül túl élni egy ilyen kis szerkezetet.

 

Realisztikus 

Ha olyasmit keresel ami legjobban hajaz egy valódi péniszre akkor itt kell keresgélned. Formája mintája barázdái szinte tökéletesen hasonlítanak az igazihoz. Találhatsz belőle felcsatolhatósat vagy olyat amit akár falra üvegre is feltapaszthatsz ezáltal a kezeid se lesznek lekötve. Nem utolsó sorban válogathatsz is, kreol, testszínű vagy csoki színből. Ez már a fantáziádra van bízva, hogy melyiket választod.

Lökő

A hétköznapi vibrátor update-elt változata, ami vibrál is az aktus közben és azt a hatást kelti amikor a pasi ki-be mozogatja a péniszét. Nagy segítség lehet ha lusták vagyunk ugyanis így szinte még a kezünket se nagyon kell használni ahhoz hogy a csúcsra jutassuk magunkat akár többször is egymás után. Az lökő funkciót szabályozhatod akár egy távirányító segítségével is, csak ügyelj rá az elem mindig legyen feltöltve.

Klitoriszkaros 

Azok a nők akik a vaginális és a csiklóorgazmust is képesek megélni számukra fejlesztették ki igazán ezeket a termékeket.  A legjobb megoldás erre a klitoriszkaros vibrátor, ami a hüvelybe helyezhető,  és egy kisebb méretű forma a csiklóra helyezkedik ezáltal rögtön dupla élvezetet biztosít a használójnak.

 

Rotáló 

Fura megnezevése van az biztos, nem épp egy erotikus játékszer jutna először az eszünkbe de ha kipróbálod könnyen elképzelhető, hogy egy nagyon jó barátra fogsz találni. A hagyományos vibráló hatáson felül olyan forgófej van rajta aminek a belsejében apró gyöngyök mozognak így masszírozva a hüvely falát. Nem utolsó sorban számos rotáló vibri egyben klitoroszkaros is egyben tehát eljuttunk szép lassan a multifunkciós örömszerzésig.

Análvibri

Vannak azok akik nem feltétlen csak a hüvely vagy csikló izgatásával szeretnének a csúcsra jutni hanem bizony anális úton is. Az anális örömök kedvéért fejlesztettek kisebb méretú eszközöket melyek kúp formájában elérhetőek. Fontos szerepet játszik a gyártásukban a biztonság és hogy elkeskenyedő a vége így lehetővé teszi a biztonságos behatolást és megóv az esetleges kellemetlen érzésektől. Ezek használatánál mindig használjunk némi síkosító anyagot, ügyelhetünk arra is hogy kimondottan olyat használjunk ami összetételében anális behatólásra lett kialakíva.

Ujjvibri

A nevében is benne van ezeket leginkább az ujjra felhúzva használhatóak. Kisebbek mint bármilyen más vibri és ugye teljsen manuális. Szóval ha kitartó vagy ez is jó segítség lehet számodra akár előjátéknál vagy ha épp az irodában hirtelen egyedül találod magad és van egy kis időd, hogy lazíts a munkád során.

Masszírozó

A bemelegítés fontos része lehet a masszírozós vibri amik stimulációra nem alkalmasak vagyis kizárólag a csiklóhoz érintve fejti ki hatását mindenféle behatolás nélkül. A benne taláható extra erős motornak köszönhetően olyan vad vibrálást tudnak eredményezni hogy test nem marad szárazon.

Párvibrátorok

Leginkábbb nőknek ajánlott mindkét végük behatolásra lett tervezve így egy eszközt egyszerre ketten is használhatnak egymással szembe fordulva vagy háttal de a lehetőségek szinte végtelenek. Rengetek új pozíciót találhatsz a neten amivel új zsonglőrmutatványokat csinálhattok közösen. Biztosan nagyobb élvezetet tud nyújtani mintha külön külön használnátok egy vibrit egymás mellett. Szóval ha még nem próbáltad ki ezt a fajta örömszerzést ideje neki leselkedni és új színt vinni a hálószobába. Garantált a siker, a párod odáig lesz érte mivel így sokkal intimebb lehet az együttlét.

Léghullámos csiklóizgatók

Ez a legújabb termék kategória ami megjelent a piacon. Vákum hatást hoznak létre és a léghullámok szívóimpulzusokat indítnak el amik olyan intenzitással támadják a csiklót hogy akár néhány másodperc alatt a csúcsra juttat. Egy igazi ördögi kis fenedvadról van szó. További alfajai léteznek amikkel akár telefonunkra telepített applikáció segítségével akár a másik szobából is rezgetthetjük a párunkat. De még azt is megtehetjük a kedvenc dalunk ritmusára fog rezegni így juttatva csúcsra a párunkat. Szerintem ezt egyszer mindenképp érdemes kipróbálni. Főleg, hogy akár az utcán is használhatjátok vagy egy étterembe ülve ugyanis a felhelyezése sok esetben nem okoz nagyobb gondot egy nőnek mint egy tampon viselete. Ha jól akartok szórakozni ez a legtutibb megoldás. Az áruk olykor borsos, elérheti a 30E de akár az 50E ft-ot is viszont soha nem fogjátok megunni.

Amire mindig figyelj oda miután beszerezted a számodra legmegfelelőbbet.

Amikor kiválasztottad a számodra megfelelő anyagú minőségű színű és árban is egyaránt passzoló vibrit, érdemes odafigyelni pár dologra!

Bármilyen eszközt is választottál fontos a megfelelő síkosító használata aminek kínálata végbeláthatalan legyen az szilikon, víz, gyógynövényes, anál, melegítő vagy hűsítő hatású…

Az intim higiénia rettentő fontos az ilyen játékszerek használata esetén. Ügyelj a megfelelő tisztításra. Egyes termékeket csupán langyos vízzel kell átöblíteni, ám vannak olyanok, melyek tisztítása már nehezebb feladat.