Orgazmus Késleltető

Eleged van már a korai magömlésből?

Annak, hogy a magömlést késleltesd két módja van. A gyors és a lassú….

A lassú megoldás:

Mikor önkielégítesz, szánj rá nyugodtan 40-60 percet. Ha érzed, hogy majdnem csúcsra érsz, hagyd abba. Ha kicsit túlmentél, a fitymafék alatt egy kicsit erősebb elszorítással visszafoghatod, de herezacsi és az ánuszod között az izmot is megnyomhatod, ugyan azt éred el. Ha alábbhagyott egy kicsit, újra közeledhetsz a csúcs felé, és amikor ismét ejakulálnál, előtte egy nagyon picivel ismét állj le.Ismételgesd ezt 40-60 percen keresztül. Ha ezt hetente párszor eljátszod, 4-5 hónap múlva egész szépen fog működni. Minél többször csinálod, annál nagyobb uralmad lesz a tested felett.

De nem mindenkinek van ugye erre ideje számukra fejlesztették ki a késleltető termékeket amely hatékony és gyors megoldást nyújt az orgazmus késleltetésben.

Az azonnali gyors megoldás:

A késleltető termékek segítenek abban, hogy kitold az orgazmus idejét ezáltal a párodat is maximálisan kielégítheted. Felmerülhet a kérdés, hogy nem fog furán nézni a párom amikor előveszek egy késleltető krémet és elkezdem magam kenegetni? Hmm a válasz egyszerű. NEM! Már csak azért sem mert általában az aktus előtt legalább fél órával kell alkalmazni a másik pedig az, hogy manapság ezek teljesen elfogadott dolgok. Ki ellenkezne azért, hogy ne jusson el a csúcsra akár többször is amíg te egyszer sem?! Nézz szét az oldalunkon és találd meg a számodra megfelelő vágyfokozó, késleltető terméket.

Rendelj eredeti, hatóságilag tesztelt engedélyezett orgazmus késleltető termékeket diszkréten csomagolva.

Showing all 11 results